Mijn persoonlijke fotografie projecten

Marcel Gort

Personal


Net als vele foto amateurs met mij, begon de fotografie voor mij met de geboorte van de kinderen. Het is natuurlijk leuk om daar foto's van te maken. In mijn geval begon het een point en shoot camera. Met die camera heb ik al veel fotografeer plezier gehad maar de beperkingen begonnen steeds meer te irriteren.


De hobby was inmiddels zover dat ik besloot om een DSLR te kopen. Op advies van een ervaren fotograaf ben ik naar een uitgebreide camerazaak gegaan en van de toen gangbare merken heb ik een type in dezelfde prijsklasse laten neerzetten. Van die serie lag de Nikon D50 het prettigste in de hand en daarom heb ik voor Nikon gekozen. Inmiddels heb ik meerdere camera's en bij de laatste telling bleek dat ik al zo'n 70,000 foto's op de verschillende schijven heb staan. Uiteraard niet allemaal even goed en zeker niet allemaal geschikt voor publicatie. Een selectie van wat ik wel geschikt acht voor publicatie staat op deze website.


De hobby is inmiddels uitgegroeid tot meer dan alleen fotograferen. Ik heb een aantal van mijn foto's verkocht en ik heb een aantal workshops gegeven. Daarnaast ben ik lid geworden van een fotoclub en ben ik lid van de fotobond.


Mijn fotografische stijl vind ik moeilijk te omschrijven maar als ik mijn foto's zo bekijk houdt ik van wat drama in de foto met verzadigde kleuren. Maar dat ik meerdere stijlen heb is wel te zien.


Alles bij elkaar is fotografie een leuke hobby die ik iedereen kan aanraden.


Veel kijkplezier !!!